Vuurwerk boven het IJ

Tradities, we zitten er zo aan “vastgebakken”. Wat is de reden het niet eens te doorbreken en iets heel anders te doen met oud en nieuw. Geen oliebollen bakken, geen Youp van ‘t Hek, geen familie en buren zoenen om 24.00 uur maar je laten verwennen aan boord van de Princess of Norway en om middernacht genieten van een spectaculair vuurwerk boven Amsterdam. Op 31 december vaart de cruiseferry van DFDS Seaways een route over het IJ. Op het all-inclusive oudejaarsfeest treedt ex-idol Floortje voor de gasten op.
Het ontbreekt de passagiers aan niets tijdens dit all-inclusive feest. Het Scandinavische buffet en alle andere hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Gasten kunnen onder andere genieten van een miniconcert van ex-idol Floortje.
Ook na de jaarwisseling gaat het feest onverminderd door. De bars, het casino en de nachtclub zijn geopend tot in de kleine uurtjes. Wie is uitgefeest, kan lekker gaan slapen in de eigen hut. Op Nieuwjaarsdag, vanaf 08.30 uur wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De cruise is te boeken vanaf € 184,- per persoon.

Lees ook:Start verkoop beperkt aantal zitplaatsen Koningsbal met André Rieu
Lees ook:Onlineverkoop 400.000 vluchten Brussels Airlines voor 49,99 euro
Lees ook:Holland America Line maakt cruises extra aantrekkelijk
Lees ook:Tips om honden door Oud en Nieuw te loodsen
Lees ook:Oud en Nieuw feest met HEMA vuurwerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>