’50 jaar Barbie’ op de Huishoudbeurs en 50plus geeft gratis kaarten weg

Barbie op de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai, echt waar! Wie had kunnen dromen dat je haar ooit in levende zou gaan ontmoeten. Ik heb me wat uitgeleefd op d’r kapsel totdat er niet veel meer van over was helaas. En wie niet van onze leeftijd?! Nu komt ze dan naar Amsterdam en mag ze op 14 februari (valenstijnsdag) de officiële opening van de Huishoudbeurs verzorgen. Barbie-fabrikant Mattel grijpt Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen aan om de vijftigste verjaardag van het stijlicoon te vieren. Een verjaardag betekent uitdelen en dat mag 50plus.blog doen. Tien kaarten mogen we weggeven voor de Huishoudbeurs. Het enige dat je daar voor moet doen is je naam plus je adresgegevens mailen naar [email protected]

Ken zal Barbie overigens niet vergezellen naar de Huishoudbeurs. Ken en Barbie gingen volgens Mattel uit elkaar op Valentijnsdag in 2004 nadat ze meer dan 43 jaar samen waren geweest. Barbie wordt daarom tijdens de opening bijgestaan door de bekende visagist en haarstylist Mari van de Ven. Van de Ven zal tevens ingaan op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van make-up en haarmode.

Op een speciale Barbie-stand zullen Barbies van de afgelopen 5 decennia tentoongesteld worden. De stand staat geheel in het teken van de evolutie van Barbie als mode- en stijlicoon. Naast een loterij van de speciale ‘Barbie 50 collectors doll’ zal er een Barbie “Fashion Fever Doll’ verkocht worden met een spectaculaire verjaardagskorting.

Door de jaren heen heeft Barbie de titel bereikt van de populairste modepop die ooit is geïntroduceerd, een titel die zij nooit is kwijt geraakt doordat ze meegaat met haar tijd. De eerste Barbie-poppen uit begin jaren 60 weerspiegelden de couture uit Parijs en het haute couture-imago van topmodellen. In slechts een aantal jaar werd Barbie de ‘beste vriendin’ en vertrouwelinge van een hele generatie meisjes en hielp ze om de deur open te houden naar jonge verbeeldingskracht overal ter wereld.

De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur – 18.00 uur en op donderdag 19 en vrijdag 20 februari van 11.00 – 22.00 uur. De laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs (18-22 februari) vindt de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Met de entreekaart hebben bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Lees ook:Kaarten voor de Huishoudbeurs koop je bij Blokker…. met korting!
Lees ook:Voor de vijftigste verjaardag van Barbie maakte Fiat deze speciale 500
Lees ook:De Huishoudbeurs… van oudsher primair gericht op huisvrouwen
Lees ook:De Huishoudbeurs barst los!
Lees ook:De Huishoudbeurs viert zijn zeventigste verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>