Bacterie eet neus Michael Jackson op

De neus van Michael Jackson gaat een slechte tijd en toekomst tegemoet. Een bacterie, een MRSA-achtige (meticilline-resistente Staphylococcus aureus) dreigt zijn huid letterlijk op te eten. Zoveel werk verricht en zoveel geld moeten neertellen en dan vreet een bacterie het resultaat zomaar weg.  De zanger wordt op dit moment behandeld in een ziekenhuis in Beverly Hills met een antibioticakuur die via een infuus wordt ingebracht. Volgens ingewijden is de bacterie echter al over zijn hele lichaam verspreid. Kenners zeggen dat de wereldster de bacterie heeft overgehouden aan de vele operaties aan zijn neus. Specialisten waarschuwen dat de infectie, veroorzaakt door de Staphylokok-bacterie, kan ontaarden in een vleesetende stoornis die zelfs gedeelten van zijn huid kan aantasten. Alleen ingrijpende plastische chirurgie zou er dan voor kunnen zorgen dat Jackson er nog een beetje toonbaar uitziet.

Getuigen, die in het ziekenhuis zagen hoe Jackson aankwam, vertelden hoe slecht de gewezen superster er uitzag. Niet alleen zijn gezicht, maar ook zijn handen zouden al aangetast zijn.

Lees ook:Snuit je neus in geïmpregneerde zakdoekjes!
Lees ook:Hoed Michael Jackson geveild voor 5.000 euro
Lees ook:Raar: begraven vrouw meldt zich twee weken levend en wel
Lees ook:Nepchirurg verminkt vrouwen
Lees ook:Een hoofd als een biet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bacterie eet neus Michael Jackson op

  1. Pinokkio

    hij zag er voor die operaties toch goed uit? waarom aan zijn neus destijds laten opereren?
    tjongejonge…Mien waar is mn feestneus…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>