Onbespreekbaar: sokken in sandalen!

Sokken in sandalen blijven voor vrouwen nog steeds de grootste modeblunder die een man kan begaan. Dat blijkt uit een enquête van Fashionata.be bij 856 vrouwen. En nu het voorjaar in zicht is willen we hier toch even voor waarschuwen heren! Doe ons dit niet aan! Niet om aan te zien als een man een korte broek draagt met daaronder sandalen met bijvoorbeeld zwarte of bruine “kantoorsokken” erin. Als je er een hekel aan hebt met blote voeten de deur uit te gaan doe dan zoals de Amerikanen en draag witte sokken met witte gympen. Dat is tenminste nog iets…..Verder blijkt uit dezelfde enquete dat vrouwen mannen waarschuwen voor overdreven prints op hun T-shirts, een gouden ketting en borsthaar dat boven hun hemd uitkomt.

Of deze tip ook opgepakt wordt door de heren is de vraag, want de resultaten van deze enquete werden getoond aan de mannen en ze reageerden hier nogal fel op: “wij dragen waar we ons goed in voelen, dat is belangrijker dan wat vrouwen ervan denken”. Vreemd, mannen hebben altijd erg veel aan te merken op hoe vrouwen zich kleden, terwijl ze er zelf vaak genoeg niet uitzien.

bron: HLN

Lees ook:50-plusser: waag het niet sandalen met witte sokken aan te trekken!
Lees ook:Vrouwen zijn betere chauffeurs dan mannen
Lees ook:Wie wil er nou sokken van Sinterklaas?!
Lees ook:Verschil in levensverwachting tussen mannen en vrouwen steeds kleiner
Lees ook:Één op de tien Nederlanders vraagt bezoek schoenen uit te trekken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>