Catherine Keyl komt online terug

Nadat Catherine Keyl vorig jaar gestopt is met haar magazine “Catherine” komt ze terug op internet met haar website Catherine.nl. De site zou de eerste personality-website in Nederland zijn. Op deze site is alles te vinden over, relaties, gezondheid, lifestyle, geld, eten en wonen. De  presentatrice schrijft op haar site: “De site heet wel Catherine, maar ik doe het niet alleen. Ik weet niets over economie, styling of gezondheid en daar heb ik bekende deskundigen voor uitgenodigd. Je kunt op Catherine.nl terecht voor adviezen, informatie en discussie. Catherine’s droom is dat er uiteindelijk een Catherine-club ontstaat, van mensen die positief in het leven staan, maar die af en toe hun problemen hebben waarvoor ze bij elkaar te rade gaan.

“En met z’n allen kunnen we dan genieten van de dingen die het leven prettig maken: lekker eten, leuke kleren, fijne weekendjes weg. Want het mag dan misschien wel wat minder worden allemaal, voorlopig hebben de meesten van ons geen klagen. Gezeurd wordt er al genoeg, we gaan gewoon het leven leuker maken”, aldus Catherine Keyl.

Lees ook:Cadeautip decembermaand: “Catherine & Friends” over eten en emotie
Lees ook:Ruzie is oorzaak van verdwijnen maandblad “Catherine”
Lees ook:Catherine Keyl heeft weer kriebels
Lees ook:Seks met Ghanese jongens ontwikkelingshulp??
Lees ook:Even uithuilen bij Catherine Keyl? Bel de “vriendinnentelefoon”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>