Nieuw magazine én online breinfestival, spanning centraal bij Neurocampus braintraining

Neurocampus lanceert deze week zowel op internet als in de boekhandel honderden nieuwe breinoefeningen. “Het Festival van het Spannende Boek” is gisteren al live gegaan op ww.neurocampus.nl. Breinbrekers in het teken van thrillers en detectives. Geheugen, inzicht: alles komt aan bod. Iedereen kan zijn of haar brein gratis trainen op de website. Ruim 120.000 bezoekers doen dat elke maand.

Ook het nieuwe Neurocampus Magazine staat in het teken van spanning. Schrijfster Esther Verhoef komt aan het woord, hockeyster Minke Booij geeft tips hoe je kunt omgaan met spanning in de sport. Peter R. De Vries, Chimène van Oosterhout en zangeres Maud zijn andere bekende namen die meewerkten aan dit nummer. In het magazine zit een gratis boekje met honderden breinbrekers. Neurocampus Magazine ligt in het puzzelschap en is vanaf vandaag, 5 juni, overal te koop voor € 3,95.

Lees ook:Braintraining Scheurkalender 2010 verschenen
Lees ook:Braintraining Scheurkalender 2014
Lees ook:Braintraining, elke dag een breinbreker
Lees ook:De Neurocampus Braintraining Scheurkalender 2016 is uit!
Lees ook:De Braintraining Scheurkalender 2013 is uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>