Likken aan André Rieu

Naast de muziek van André Rieu kun je nu ook gaan genieten van zijn eigen postzegels.  Hij ontving de postzegels gisteren uit handen van Ger Jacobs, Commercieel Directeur van TNT Post. De overhandiging vond plaats op het Vrijthof vlak voor aanvang van het vijfde openlucht concert in Maastricht van André Rieu en zijn Johan Strauss orkest in het kader van zijn jubileum concerttour.

TNT Post greep het jubileum aan om een serie van negen postzegels over de violist uit te brengen. De zegels bevatten negen verschillende afbeeldingen van Rieu, zoals foto’s waarop hij viool speelt of zijn hond uitlaat. In het postzegelboekje staat verder informatie over de carrière van de muzikant.

Het postzegelboekje is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting De Grootste Familie Helpt! Van elk verkocht postzegelboekje gaat 5 euro naar deze stichting die vooral kleinschalige initiatieven van maatschappelijk belang, zowel in Nederland als daarbuiten, financieel ondersteunt.

Lees ook:Concert André Rieu op de Noordpool
Lees ook:Start verkoop beperkt aantal zitplaatsen Koningsbal met André Rieu
Lees ook:Nieuwe data concerten André Rieu
Lees ook:Magisch IJssculpturen Festival. Thema: een Winterwals met André Rieu’.
Lees ook:Likken aan Frans Bauer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>