Wandelen met vriendinnen: Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

Op 25 april 2010 zal voor de derde keer in Leiden de LadiesWalk gehouden worden. Deze wandeldag is speciaal voor vrouwen en wordt gesponsord door Zilveren Kruis Achmea. Vanuit vertrekpunt de Waag in Leiden kunnen de deelnemers kiezen voor een route van 10 km door de historische binnenstad of een route van 20 km in de richting van de kust. Verzorgingsposten onderweg, een themamarkt in de Waag en entertainment maken de dag compleet.

Wandelen is niet alleen gezond, het is ook nog eens een gezellige en ontspannende bezigheid. Op zondag 25 april 2010 biedt Leiden een uitgelezen gelegenheid voor een leuk dagje uit met een groep vriendinnen. De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk zal op die dag een uitgebreid programma bieden. Het startpunt van de wandelingen is de Waag. In dit historische gebouw kunnen de bezoeksters hun hart ophalen aan een themamarkt voor de vrouw van nu.

Voor de rustige loper is er een kortere wandeling die langs de verborgen pareltjes van het historische Leiden zullen voeren, terwijl de doorgewinterde loper vanuit Leiden wandelt naar de Katwijkse kust en duinen. Zowel onderweg als in de Waag zal er entertainment zijn, verzorgingsposten en is de gehele weg naast de papieren route voorzien van duidelijke bewegwijzering. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een ‘goodiebag’ met tal van leuke premiums.

De Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk staat garant voor een leuk en fit dagje uit! Meer informatie over de Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk is te vinden op www.ladieswalk.nl. Op deze site kunt u zich ook inschrijven. Het inschrijfgeld bij voorinschrijven bedraagt € 9,50 p.p. en kan tot 18 april 2010. Indien u op de dag zelf inschrijft bedraagt het inschrijfgeld € 11,50 p.p. Een deel van de opbrengst van de Zilveren Kruis Achmea komt ten goede aan een goed doel.

Lees ook:Breed initiatief voor betere mondzorg ouderen
Lees ook:Achmea vergoedt test voor borstkanker
Lees ook:Nationale Zilverdag in Schoonhoven
Lees ook:Op de vélo langs de Frans-Atlantische kust
Lees ook:ANWB Onderweg app. Je slimme bijrijder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wandelen met vriendinnen: Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk

  1. anneke schwaab

    Als jullie een artikel plaatsen over de Ladieswalk in Leiden 2011, zet er dan wel svp de goede datum bij en verzin niet zomaar iets!!
    De Ladieswalk wordt niet op 25 april gehouden (dat is Pasen), maar op 17 april 2011, een week eerder dus. Kijk maar op de officiële website van http://www.Ladieswalk.nl Bovenstaand artikel met verkeerde informatie, wekt uitsluitend verwarring en daar is niemand mee geholpen.

    Anneke Schwaab

      /   Reply  / 
  2. Corry Frieswijk Auteur

    Anneke, misschien moet je eerst naar het jaartal kijken!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>