Muziek: de uitvaart top 50…

Nog even terugkomend op mijn berichtje van gisteravond. Toen ik nog wat aan het internetsurfen was op zoek naar tips, ervaringen van andere mensen, kwam ik op deze site, waar een heuse Uitvaart Top 50 staat. Dat klinkt raar, maar als je er even over nadenkt is het zo gek nog niet. In de top 50 staan overigens een aantal nummers die ik mijn ergste vijand ‘nog niet aan zou willen doen’ op zijn of haar begrafenis, maar ook zeker veel nummers die in mijn ogen buitengewoon geschikt zijn voor een uitvaart.Dit is de top 5 van meest gedraaide nummers tijdens een begrafenis of crematie:
1. Time to Say Goodbye – Andrea Boccelli & Sarah Brightman
2. Het water – Marco Borsato
3. De steen – Paul de Leeuw
4. Angels – Robby Williams
5. Afscheid nemen bestaat niet – Marco Borsato

Voor de rest van de top 50 kunt u kijken op deze site (waar je overigens van veel van de nummers ook fragmenten kunt beluisteren).

Lees ook:Marco Borsato ontvangen met staande ovatie
Lees ook:Een goedkope nette begrafenis is mogelijk anno 2017
Lees ook:Afscheid nemen op je eigen manier
Lees ook:Uitvaart op afstand met virtual reality
Lees ook:Marco Borsato getroffen door een TIA

1 Reacties // Reageer

One thought on “Muziek: de uitvaart top 50…

  1. uitvaartvoorlichting-bolink Hengelo

    U wist het eigenlijk niet, velen weten het niet wat bij de uitvaart wettelijk is toegestaan en wat ook aan herdenkingsprodukten verkrijgbaar zijn. Daarom zijn er ook opendagen in onze branche en geef ik uitvaartvoorlichting. Maar doe net als elders wel kijken maar nog lang niet kopen !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>