Sportiom in het teken van de 50-plusser

Aquasporten……. alleen het woord al! Aquaspinning, aquajoggen, aquarobics; je schijnt eraan mee te moeten doen als je de vijftig bent gepasseerd om je lichamelijke conditie op peil te houden. Je ontmoet er leeftijdsgenoten en kunt dan samen zeuren over de ouderdom en opscheppen over je kleinkinderen. Want dat is wat er gebeurd:  kletsen, kletsen en sporten:  ho maar!  Laat mij maar lekker met één van de kleinkinderen “aquaravotten”.

Een leuk initiatief voor 50-plussers is dat van AquaFun Sportiom.  In de weekenden tot en met 30 november kunnen opa’s en oma’s – op uitnodiging van hun kleinkind – gratis komen zwemmen. Per betalend kleinkind krijgt één grootouder op zaterdag of zondag gratis toegang tot AquaFun Sportiom.

En mocht je toch behoefte hebben aan al die andere activiteiten: ook daar heeft het sportcomplex aan gedacht! In november staat het Sportiom traditiegetrouw in het teken van de 50-plusser en wordt deze doelgroep goed in de watten gelegd.  De hele maand lang kunnen er gratis zwem- en fitnessproeflessen worden gevolgd en mogen 50-plussers een introducé meebrengen. Wordt deze introducé lid, dan krijgen beiden een maand lang gratis sporten aangeboden.

Lees ook:Classic FM zoekt leukste kleinkind van Nederland
Lees ook:VoorMijnKleinkind ondersteunt grootouders bij de zoektocht naar hun kleinkind
Lees ook:Kleinkinderen vermaken……. hoe doen we dat?
Lees ook:Kleinkind onbereikbaar… van en voor grootouders
Lees ook:Op wie was je het eerst verliefd?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>