Met On Track trainen voor de Vierdaagse

Vanaf februari starten veel wandelaars met hun training voor de Vierdaagse van Nijmegen. On Track, de digitale aanbieder van wandel-, fiets- en kanoroutes, biedt dit jaar inspirerende ondersteuning: een trainingsschema met mooie wandelroutes door het hele land. Een goede training voor de Vierdaagse is uiteraard onmisbaar. On Track geeft kleur aan deze intensieve periode met mooie trainingsroutes per af te leggen afstand (30-40-50 km). De routes zijn verspreid door heel Nederland. Wandelaars kunnen naast de geadviseerde routes ook andere routes kiezen. Er zijn zo’n 1900 On Track routes verkrijgbaar en er komen elke maand nieuwe routes bij.

Het trainingsschema is te vinden op ontrack.nl/vierdaagse. On Track publiceert tussen 24 januari en 24 juni elke 15 dagen vier nieuwe trainingsroutes. Om de routebeschrijvingen te downloaden heb je een abonnement op On Track nodig. Een jaarabonnement kost € 14,99. Nu bij aankoop van een On Track abonnement het tweede abonnement gratis. Handig om ook de trainingspartner of een vriend(in) over te halen mee te gaan trainen. Voorwaarden van deze 2=1 actie zijn te vinden op ontrack.nl/vierdaagse.

On Track is dé digitale aanbieder van wandel-, fiets- en kanoroutes in Nederland. Een jaarabonnement kost € 14,99 en geeft onbeperkt toegang tot zo’n 1900 routes in heel Nederland. De routes worden regelmatig gecontroleerd en zijn dus altijd actueel. Het abonnement biedt daarnaast korting op horeca, overnachtingen en buitensportartikelen.

Lees ook:Stap met deze nieuwjaarswandelingen het nieuwe jaar in!
Lees ook:Welke route wordt de mooiste Wandelroute van 2011
Lees ook:Digitale fietsroutegidsen
Lees ook:Het handigste fietsrouteboek van Nederland
Lees ook:Nieuw! Digitale fietsroutegidsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>