Amy Winehouse-stichting op komst?

Het lijkt me verscheurend, als ouders machteloos te moeten toezien hoe je eigen kind ten onder gaat aan een verslaving zoals drugs, alcohol of andere verslavende middelen. Bekend is dat ze liegen tegen iedereen, ook tegen diegene waarvan de verslaafde vroeger voor zijn verslaving veel van hield zoals zijn ouders. Geen grip kunnen hebben op je eigen kind…… de ouders van Amy Winehouse moeten door een hel zijn gegaan en misschien wel daarom dat de vader plannen heeft en stichting op te zetten met de naam van zijn dochter om mensen met verslavingsproblemen te helpen. “Als je geen behandeling in een privékliniek kunt betalen, moet je twee jaar lang op een wachtlijst staan voor hulp”, zei Mitch Winehouse tijdens de crematie volgens de BBC. Hij zei verder dat zijn dochter haar drugsverslaving had overwonnen en dat ze probeerde haar alcoholprobleem onder controle te krijgen. Het Britse parlementslid Keith Vaz staat achter de plannen van Winehouse: “Ik steun hem graag in zijn campagne om de meest kwetsbare mensen uit onze maatschappij te helpen.”

Volgens Mitch Winehouse was Amy al drie jaar niet meer verslaafd aan drugs. “Ze zei: pap, ik wil niet meer drinken. Ik kan de teleurstelling in de ogen van mijn familie niet langer aanzien.” Hij zegt dat zijn dochter ‘gelukkiger dan ooit’ was op het moment dat ze stierf.

Lees ook:SCHOKKEND: Vader Amy Winehouse weet nog van niets!
Lees ook:61-jarige draagmoeder bevallen
Lees ook:Moeder, wanneer ga je nu eens dood
Lees ook:Oma (58) in verwachting van haar eigen kleinkind
Lees ook:Oma bevalt van eigen kleinkind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>