Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier bij OOPOEH!

Vier maanden geleden zegde ze haar baan op, Sofie Brouwer en ging haar droom verwezenlijken. En inmiddels hebben Stichting Doen en het Nationaal Ouderenfonds zich achter har plannen geschaard. Het plan is even eenvoudig als doeltreffend.

Sofie legt uit……..

“Ouderen willen vaak zelf geen huisdier meer aanschaffen omdat ze bang zijn dat ze er niet altijd voor kunnen zorgen. Wij brengen ouderen en baasjes van huisdieren in contact. Zo slaan we eigenlijk drie vliegen in één klap: we helpen ouderen aan meer gezelschap en beweging, baasjes aan een betrouwbare oppas en huisdieren aan de aandacht en verzorging die zijn nodig hebben”.

De organisatie richt zich op 55-plussers. Zij kunnen zelf aangeven op welk dier ze willen passen. Een hond, een kat, een vogel, noem maar op. Zelfs als je voorkeur uitgaat naar een reptiel is dat geen probleem.

Dus heb je zin gezellig te wandelen met een hond of wil je een vriendschappelijke band opbouwen met een poest? Kijk op de site OOPOEH.nl en vind daar alle informatie.

 

 

Lees ook:Eenzaam? Leen een hondje!
Lees ook:54% van de Nederlandse bevolking heeft een huisdier
Lees ook:Dure couturepakjes voor de hond
Lees ook:Honden (en baasjes) met overgewicht gezocht!
Lees ook:Speciaal voor de Kinderboekenweek: een boekje voor jonge leesmonsters!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>