Proef de Veluwe! Doe mee aan de Veluwse Fietsdag

Noteer vast in je agenda: dinsdag 7 augustus Veluwse Fietsdag! Altijd leuk zo’n toertje rijden en we gaan ervan uit dat de lucht strak blauw is, want eens zal die zon zich toch laten zien nietwaar?

De Veluwe is een fantastisch fiets- en wandelgebied. Misschien wel het mooiste wandel- en fietsgebied van Nederland. De afwisselende landschappen zoals bos en heide, de rust en ruimte, maar ook de bijzondere cultuurgeschiedenis maken wandelen en fietsen op de Veluwe eindeloos!Voor het zevende jaar op rij vindt op dinsdag 7 augustus de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,50 een route verkrijgbaar. Daarbij ontvang je een aantal kortingscoupons om deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Na afloop is er voor iedereen een medaille, maar die moet je wel voor 16.00 uur ophalen anders ga je met lege handen naar huis.

Meer informatie is te vinden op www.develuwe.nl en op de site van de plaatselijke VVV (www.vvvplaatsnaam.nl).

De deelnemende VVV’s zijn: Apeldoorn, Ede, Eerbeek, Elburg, Epe, Ermelo, Garderen, Heerde, Hoenderloo, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Rheden, Twello en Voorthuizen.
Iedere VVV komt met eigen, lokale activiteiten rond de Veluwse fietsdag. De Veluwse Fietsdag heeft dit jaar als thema ‘proef de Veluwe’.

Lees ook:De Veluwse Wijnroute
Lees ook:Een spannend uitje voor jong en oud!
Lees ook:Ontdek mooie wandelroutes op wandelnet.nl
Lees ook:Vernieuwde fiets- en wandelroutes online
Lees ook:De zomereditie Restaurantweek komt er weer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>