De Nationale Gezondheidsbeurs….. een gezond dagje uit!

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. In januari 2013 vindt deze beurs voor de zesde keer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Middels vier overzichtelijke zones: Medisch, Eten & Drinken, Verzorging en Sport & Wellness, geeft deze beurs bezoekers een compleet overzicht van alles wat met gezondheid te maken heeft. De Nationale Gezondheidsbeurs biedt mensen een ‘gezond dagje uit’!

 

 


Gezond leven is een breed onderwerp. Gezondheid omvat niet (langer) het verschil tussen gezondheid en ziekte, het is meer dan dat. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, hoe vaak en óf we sporten, onze dagelijkse huid-, haar-, en mondverzorging, medische klachten, etc. Deze onderwerpen zie je terug in de opzet van de beurs.

Naast het verkrijgen van informatie is er voor de bezoeker zelf ook veel te doen. Zo kunnen je gratis je gezondheid laten testen door middel van diverse gezondheidstesten die worden aangeboden. Daarnaast zullen diëtistenconsulenten en andere deskundigen aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden. Dit maakt de Nationale Gezondheidsbeurs een aantrekkelijke beurs met een zeer interactief karakter.

Binnen de vier aandachtsgebieden zijn er verschillende paviljoens gecreëerd waar wordt samengewerkt met diverse beroepsorganisaties.  Zo is er o.a. een Mond-, Oor-, Voeten- en Voedingspaviljoen waarbij respectievelijk wordt samengewerkt met mondhygiënisten, gehoorprofessionals, pedicures en diëtisten. Deze paviljoens omvatten slechts een greep uit het brede en diverse exposantenaanbod.

Openingstijden & praktische informatie: 
Vrijdag  25 t/m zondag 27 januari 2013, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur
Een toegangskaart aan de kassa kost € 12,50. 
In de voorverkoop zijn kaarten te bestellen via www.denationalegezondheidsbeurs.nl met een korting van € 3,50 per kaart.

 

Lees ook:Bezoek de Nationale Gezondheidsbeurs….een gezond dagje uit!
Lees ook:De Gezondheidsbeurs; een gezond dagje uit!
Lees ook:Een gezond dagje uit: de Nationale Gezondheidsbeurs
Lees ook:De Nationale GezondheidsBeurs, het gezondste dagje uit!
Lees ook:Nationale GezondheidsBeurs groter dan ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>