Verkeersopstopping door geboorte baby op snelweg A12

Best speciaal, als je (klein)dochter ter wereld komt en meteen een verkeersopstopping veroorzaakt. Een file die maandag aan het einde van de middag op de A12 richting Zoetermeer ontstond, was de oorzaak van een geboorte langs de weg. In het Algemeen Dagblad van vandaag staat het wonderlijker verhaal. Volgens de krant waren moeder Diana en vader Tom Smit uit Den Haag onderweg naar Zoetermeer.

De weeën hadden zich enige uren daarvoor aangediend. Omdat het Bronovo Ziekenhuis vol was, moesten de twee ouders uitwijken. Onderweg bleek dat ze het ziekenhuis niet gingen halen. Op de snelweg werd vervolgens dochter Juliët geboren. Op Twitter biedt vader Tom zijn excuses aan voor de ontstane vertraging: “Beste automobilisten sorry voor de vertraging op de A12 richting Zoetermeer. Mijn dochter wilde geboren worden! Moeder en dochter maken het goed!”

Lees ook:Opa verkoopt pasgeboren kleinzoon op Facebook
Lees ook:Verboden liefde?
Lees ook:Dwazen- of gekkengetal is 11
Lees ook:De dochter van Wendy van Dijk heet: Lizzy
Lees ook:Moeder, wanneer ga je nu eens dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>