50 kerstmarkten in Duitsland op een app

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent voor veel mensen de mooiste kerstmarkten in Duitsland bezoeken. Welke stad gaat het dit jaar worden…..Hamburg, München, Frankfurt en Hannover, Düsseldorf, Münster, Aken, Osnabrück. Maak je keus met de nieuwe ‘Kerstmarkten in Duitsland’ App, Hierop kun je meer dan 50 kerstmarkten door heel Duitsland verkennen. Via de App ontvang je bovendien € 10,00 korting op een treinticket! Download deze speciale App tijdens de maanden november en december gratis in de App Store.

 

 

De App biedt bruikbare informatie over verschillende kerstmarkten, maar er staan ook leuke winkeltips en andere bezienswaardigheden in. Met de App vind je gemakkelijk je weg door de verschillende kerststeden en kom je erachter welke kerstmarkt de beste glühwein schenkt, waar de lekkerste, lokale lekkernijen verorberd kunnen worden en welke kraampjes het leukste zijn om langs te struinen.

Groot voordeel is dat de App grotendeels offline te gebruiken is. Het is dus een handige reisgids tijdens je bezoek  aan één van de kerstmarkten. De App bevat openingstijden, adressen en handige kaartjes zodat alle kerstattracties makkelijk gevonden kunnen worden.

De app is verkrijgbaar voor iPhone en vanaf 19 november voor Android.

Lees ook:Busladingen Nederlanders onderweg naar Duitsland.
Lees ook:Originele glühweinrecepten
Lees ook:Oberhausen nr. 1 in top 10 meest gezochte kerstmarkten
Lees ook:Gezellige kerstmarkten in België en Nederland
Lees ook:Vijf mooie Duitse kerstmarkten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>