iPad favoriet met de feestdagen

Kerstmis is een feest van warmte, gezelligheid…… of moet ik zeggen was. Het gaat er namelijk met de komst van de iPad niet gezelliger op worden in de huiskamers als ik zo om me heen kijk. Iedereen heeft tegenwoordig zo’n ding op schoot liggen zeg , communiceren met elkaar ho maar, als je iets vraagt krijg je nauwelijks of geen antwoord! Tijden veranderen….we willen massaal een iPad met de feestdagen. Jong en oud! Zet de sjoelbak maar bij het grofvuil, dass war einmal!

 

 

Een onderzoeksbureau heeft aangetoond dat in alle leeftijden vanaf zes jaar, de iPad pet stip bovenaan een ieders verlanglijstje staat. Van de ondervraagde kinderen tot 12 jaar wil 48% een grote iPad en 36% een iPad mini. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen zijn iets minder uitgesproken. Toch staat de iPad ook hier bovenaan met 21% en 11% voor de iPad mini.
Opvallend aan de cijfers is dat kinderen tot 12 jaar andere tablets op de achtste plaats zetten met 29%. Samsung staat bijna onderaan het wensenlijstje met 9% van de jeugd die graag een Galaxy Note of Tab onder de kerstboom ziet. Pubers en volwassenen zien meer in tablets van andere merken. Met 18% staan ze op de derde plek. Galaxy’s worden door 9% van de ondervraagden gewild, de nieuwe Microsoft Surface slechts door 3%.

Lees ook:iPad moet ouderen helpen met zelfstandigheid
Lees ook:Apple komt met iPad met groter scherm!
Lees ook:Cursus iPad voor senioren
Lees ook:Gratis online iPad cursus voor senioren
Lees ook:Slechtere ogen? Lees je boek dan op een tablet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>