Hema lanceert de decolletéportemonnee

Ik weet niet, maar ik loop graag  even door de Hema. Het Sinterklaasfeest wordt hier woensdagmiddag gevierd en mijn antieke grenen tafel komt altijd slecht uit de verf na zo’n festijn met 6 kleinkinderen. Een gezellig plastic tafelkleedje dan maar, het is niet anders. Zou de Hema….? En ja hoor! Inclusief dezelfde servetten, bordjes en bekers.  Ik word daar blij van.  Jammer dat ik nu net lees dat de winkelketen vandaag de decolletéportemonnee heeft gelanceerd.

 

Het schijnt namelijk dat vrouwen heel wat bezittingen verstoppen in hun BH zoals een gsm, balpen, visitekaartjes. Daar moet je toch niet aan denken?

Er was vraag naar, zal ik maar zeggen. Nou goed, om het iets aangenamer te maken:  dat zakje bevestig je gewoon binnenin je beha, waarna je alles veilig kan wegbergen. De portemonnee past precies in een BH en blijft goed op z’n plek zitten. Er past papiergeld in, wat kleingeld en een pasje. Voor het hebbeding tel je 5,25 euro neer.

Kopen en in de zak met dat ding!

Lees ook:Na de “Hema worst” nu ook “Hema kunst”
Lees ook:Exclusief bij de HEMA: stedentrip NS-Dagretour + lunch voor slechts 20 euro!!
Lees ook:Oud en Nieuw feest met HEMA vuurwerk
Lees ook:HEMA is op zoek naar verrassende taarten!
Lees ook:Iconische HEMA T-shirts online verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>