Courteney Cox (bijna 50+) heeft veroudering-obsessie

De Amerikaanse actrice Courteney Cox, die volgend jaar toetreedt tot ‘het gilde der 50-plussers’ heeft toegegeven dat ze ‘heel erg open’ staat voor anti-verouderingsbehandelingen. De actrice heeft tegen Digital Spy bekend dat ze geen enkele moeite heeft met het uitproberen van diverse cosmetica in een poging om er jong uit te blijven zien. “Ik ben voor alles in”, zegt ze. “Ik sta heel erg open om van alles te proberen om het onvermijdelijke tegen te gaan.”

De actrice, bij het grote publiek vooral bekend van haar grote rol in Friends ziet er als een huis tegenop om volgend jaar haar 50e verjaardag te vieren. “Dat wordt naar. Het klinkt anders. Het voelt anders. Ik vind het moeilijk, het feit dat er een bepaalde leeftijd is dat we geen kinderen meer kunnen krijgen.”Overigens heeft Cox haar obsessie voor er jong uitzien niet van een vreemde. Ook haar ouders waren er erg mee bezig. “Mijn moeder is een hele mooie vrouw. Ze was geen carrièrevrouw, maar moeder van vier. Haar uiterlijk is extreem belangrijk voor haar. Ze was altijd bezig met vitamines en crèmes en ze heeft nooit plastisch chirurgie ondergaan.”

Lees ook:Jane Fonda werkt aan fitness-DVD voor ouderen
Lees ook:Handboek voor grootouders op de commode
Lees ook:Mammaloe van Pipo de Clown op 77-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Moeder, wanneer ga je nu eens dood
Lees ook:Dolfijn Maaike bevalt voor het oog van de camera (filmpje)!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Courteney Cox (bijna 50+) heeft veroudering-obsessie

  1. Moi

    Beetje onzin om het een obsessie te noemen. Ze wil er gewoon mooi uit zien ad hand van vitamine, voeding en crèmes, geen plastische chirurgie. Nou ze ziet er nog lang niet als 50 uit, dus ik zou graag haar geheim willen weten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>