Arne & Carlos komen breien op de Huishoudbeurs

Ga je naar de Huishoudbeurs? (16 t/m 24 februari). Mocht je er zaterdag de 23e februari rondlopen dan moet je een bezoekje brengen aan het breiende mannen duo Arne & Carlos, modeontwerpers die zich hebben verdiept in het breien.  Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden zijn razend populair in Nederland, en hebben een ware breihype in gang gezet met hun eerste boek Kerstballen breien met Arne & Carlos.
Ze komen eind februari naar Nederland voor de promotie van hun nieuwe boek “Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten” en voor de introductie van hun eigen Arne & Carlos breipakketten.
Op zaterdag 23 februari zijn Arne & Carlos te gast op de Huishoudbeurs en daar zullen ze met de aanwezigen in de Lentekriebels stand van het CPNB gaan breien. Ook geven ze een presentatie op het hoofdpodium om 17.00 uur.

 

De twee komen in mei met hun nieuwste boek, genaamd Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Ditmaal nemen de mannen de lezers mee hun tuin in, die boordevol inspiratie zit voor een compleet nieuw boek. Van onderzetters in de vorm van vlinders en buitenkussens met bloemenprints tot grotere projecten zoals een granny squares kleed. Met gemixte technieken, naast breien ook haken en borduren!

Vanaf mei verkrijgbaar, Complete Arne & Carlos breipakketten
om zelf direct mee aan de slag te gaan!

 

Lees ook:De Huishoudbeurs barst los!
Lees ook:Kaarten voor de Huishoudbeurs koop je bij Blokker…. met korting!
Lees ook:De Huishoudbeurs… van oudsher primair gericht op huisvrouwen
Lees ook:De Huishoudbeurs viert zijn zeventigste verjaardag
Lees ook:Lekker kleertjes breien voor de banken en standbeelden in Artis (?)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>