Vrouw (84) wint superjackpot

En “the winner” is……………….Gloria C. Mackenzie!!! Gloria had vreselijk geluk toen ze het lot ging kopen. Een man liet het oudje voor gaan in de rij bij de kassa, resultaat: zij ging er met het winnende lot vandoor en werd winnaar van
591 miljoen dollar (ongeveer 460 miljoen euro) in de Amerikaanse Powerball-loterij. Het zal je gebeuren. Wel denk ik dat haar nazaten er gelukkiger mee zijn dan Gloria zelf, ze is namelijk al 84 jaar. Kleine kans dat ze het op krijgt. De bejaarde dame uit het dorpje Zephyrhills in de staat Florida heeft zich 2 weken na de trekking gemeld.
Ze heeft haar prijzengeld in een keer uitbetaald gekregen. Het bedrag dat ze op haar rekening heeft gekregen is 370,8 miljoen dollar, meldt Amerikaanse nieuwszender ABC News.

 
Vorige maand werd bekend dat de grootste jackpot in de geschiedenis van de Amerikaanse Powerball-loterij was gevallen op een lot uit Florida. De winnares is op tijd. Onder begeleiding van haar zoon en twee advocaten heeft ze zich gemeld bij de loterij. Zij had 60 dagen na de trekking in mei de tijd om zich te melden. De betaling van de 591 miljoen zou over 30 jaar zijn uitgesmeerd.

Mackenzie koos echter niet voor de jaarlijkse betaling tot haar 114e, maar voor een (gereduceerd) bedrag ineens: 370 miljoen dollar, waarover zij ook nog belasting moet betalen.
De identiteit van de vrouw is bekendgemaakt, omdat dat volgens de wetgeving van de staat Florida verplicht is.
De kans om de jackpot te winnen was vooraf ingeschat op 1 op 175 miljoen. De loten zijn al voor 2 dollar te koop.

Lees ook:Staatsloterij: de jackpot van 27,5 miljoen is gevallen
Lees ook:Die goeie ouwe Lotto: populairder dan ooit!
Lees ook:Zeurende vrouw levert veel centjes op
Lees ook:Muzikale held Lionel Richie lost schuld af
Lees ook:Mini Mouse aangerand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>