Besteed online daten uit aan je moeder!

Ben jij ook zo’n lastige, kieskeurige moeder voor wie geen schoondochter goed genoeg is? Je kunt wel wensen hebben, maar uiteindelijk is het toch je zoon die gelukkig moet worden en niet jij?! In Amerika zijn de moeders zelfs zo ver gegaan dat er datingsites zijn waarop de moeders op zoek gaan naar de ideale partner voor hun kind en … de ideale schoondochter voor zichzelf.

TheJMom.com heeft 5.000 geregistreerde leden en deze Joodse datingsite is een van de populairste plekken waar moeders hun kinderen proberen te koppelen.

 

 

 

Broer en zus Brad en Danielle Weisberg richtten de website in 2010 op, nadat hun eigen moeder de online keuzes van Brad had beoordeeld. In een paar uren had ze een lijst opgesteld van de kandidaten die haar veelbelovend leken. Ze schreef ook zelf een nieuw datingprofiel, waarin ze haar zoon aanprees.

 En met succes, want Brad heeft nog steeds een relatie met een vrouw die zijn moeder voor hem uitkoos. “Natuurlijk was dat mijn eigen beslissing, maar ik hecht ook veel waarde aan de mening van mijn moeder………”, aldus Brad.

Surfen op de website is gratis, maar voor een abonnement van zes maanden om contact te maken met anderen, betaal je minstens 78 dollar (of zo’n 58 euro). Wie persoonlijk advies wil en een make-over van het profiel van zijn kind, betaalt al snel 199 dollar (of zo’n 150 euro). Maar dat vinden de moeders natuurlijk niet erg als ze daarmee een geschikte partner kunnen vinden voor hun zoon.

Hopelijk waait deze trend niet over naar Nederland……. laat ze het lekker zelf uitzoeken!

 

Lees ook:Brad Pitt zal je kleinzoon maar zijn…
Lees ook:Beyoncé uit liefde voor moeder op internet
Lees ook:Oprah Winfrey heeft haar moeder flink uit de brand geholpen
Lees ook:Lieve moeders, dankjewel!
Lees ook:Waarom dochters zich vaak storen aan hun moeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>