Steelwratjes eenvoudig bestrijden met een flesje vrieskou

Naarmate je ouder wordt, neemt de kans op het krijgen van steelwratjes toe. Ook dat nog….. Het goede nieuws is echter dat het een goedaardige zwelling van de huid is. Ongeveer de helft van de volwassenen boven de dertig jaar heeft de huiduitstulpingen in de hals of in de nek.

 

 

 

Mannen en vrouwen hebben ze ook vaak onder de oksels. Vrouwen kunnen ze bovendien onder de borsten hebben. Ze zien eruit als slappe bobbeltjes op de huid, soms letterlijk op een steeltje. Meestal hebben de ze dezelfde kleur als de huid. In andere gevallen zijn de ze iets donkerder van kleur. Ook kunnen ze erg jeuken. Vervelende dingen dus, waar je zo snel mogelijk vanaf wilt.

De ontsierende bobbeltjes bedekken met kleding is niet de oplossing met deze hitte.  Ze kunnen op verschillende manieren worden verwijderd door de huisarts, dermatoloog of een schoonheidsspecialist. Maar er is ook een thuisbehandeling mogelijk, namelijk met HeltiQ Skintags. Verkrijgbaar bij drogisterij, apotheek en via internet.

 

Lees ook:Lippenstift: een onmisbaar attribuut
Lees ook:Smeren vinden we lekker, maar doen we te weinig
Lees ook:Geef je kleren een tweede leven
Lees ook:Antirimpelcrème echt alleen voor ‘oude’ vrouwen
Lees ook:Met deze 10 tips overleeft je huwelijk de menopauze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>