Julio Iglesias (70!) komt voor concert naar Amsterdam

Schermafbeelding 2013-12-17 om 11.57.50Iedere generatie heeft z’n eigen (zingende) vrouwenidolen… De kleindochters zijn gek op Justin Bieber, de harten van hun moeders sloegen op hol bij bijvoorbeeld The New Kids on the Blok en oma… de kans is groot dat oma zwijmelend naar Julio Iglesias heeft gekeken en geluisterd. Goed nieuws voor de oma’s: Iglesias geeft komend voorjaar een concert in de Heineken Music Hall. De 70-jarige zanger staat op 9 mei in de Amsterdamse concertzaal, heeft organisator Mojo dinsdagochtend bekendgemaakt.

Het concert is onderdeel van Iglesias’ 2014 World Tour. De best verkopende Spaanse artiest ooit brak in 1972 door in Nederland met Un Canto a Galicia. De zanger heeft inmiddels wereldwijd tachtig albums uitgebracht, waarvan er meer dan driehonderd miljoen exemplaren zijn verkocht. De kaartverkoop voor het optreden gaat vrijdagmiddag van start.

Lees ook:Lionel Richie komt weer naar Nederland
Lees ook:Over ‘talent op leeftijd’: Susan Boyle / Martin Hurkens…
Lees ook:Ziggo Dome waarschuwt Madonnafans voor lange zit
Lees ook:Tina Turner geeft extra concert!
Lees ook:Paul McCartney geeft concert in het Gelredome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>