Oud-minister Els Borst dood gevonden

Gisteravond, 10 februari is Els Borst is  overleden in haar woonplaats Bilthoven. Zij werd 81 jaar oud. Els Borst werd bij de garage van haar woning gevonden door de moeder van Michiel Scheffer, fractievoorzitter van D66 Gelderland.

Els Borst was een Nederlands politica voor D66 en hoogleraar. Borst was minister van Volksgezondheid in de kabinetten Kok I en Kok II. In het laatstgenoemde kabinet was ze tevens tweede vicepremier. Van 21 december 2012 tot haar dood was Borst minister van Staat.

De doodsoorzaak is nog onbekend. Wel is vast komen te staan dat zij geen natuurlijke dood is gestorven. Volgens een politiewoordvoerder is er sprake van “een noodlottig ongeval of een misdrijf”. Vandaag zal sectie worden verricht op het lichaam om meer duidelijkheid te krijgen. De politie verwacht pas morgen meer te kunnen zeggen over het resultaat van de sectie.

 

 

Lees ook:Politie onderzoekt dood Els Borst (81)
Lees ook:Oud-minister Els Borst vermoord
Lees ook:Moeder gecremeerd op de barbecue
Lees ook:Vriendin van Mick Jagger (70) hangt zich op aan sjaal
Lees ook:Ivoren koningin van de soul Teena Marie (54) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>