De Keukenhof profiteert van mooi weer

Het mooie lenteweer heeft dit paasweekend heeft ervoor gezorgd dat De Keukenhof een van de beste Pasen ooit heeft beleefd.  Ruim honderdduizend bezoekers kochten tijdens de paasdagen een kaartje voor het bloemenpark.
De bezoekers kwamen vooral uit Nederland en Duitsland. Maar er waren ook Amerikaanse gasten en ‘opvallend veel’ Aziaten.
Directeur Bart Siemerink schrijft de bezoekersaantallen toe aan ‘een combinatie van het mooie weer, het park in volle bloei en het thema Holland’.

 

Daarnaast werden extra activiteiten georganiseerd. Zo was er beide paasdagen een voorstelling van de musical Nijntje te zien, werden roofvogels getoond, liepen er paashazen rond en konden bezoekers samen met een kunstenaar werken aan een panoramaschilderij van de Bollenstreek.

Ook andere toeristische attracties, zoals dierentuinen, attractieparken en musea, zijn dit paasweekend massaal bezocht.

En had je geen zin in die drukte en wil je alsnog naar de Keukenhof? Het is nog open tot en met 18 mei 2014. Iedere dag! Ook op Koningsdag en Bevrijdingsdag! Highlight in het themajaar is het bloembollenmozaïek van een Amsterdams grachtentafereel met een tulp zo groot als een grachtenpand. Het mozaïek van 22 bij 13 meter is geplant met 60.000 tulpen en muscari’s. Het ontwerp symboliseert de Tulpenmanie tijdens de Gouden Eeuw. Het mozaïek staat garant voor hét fotomoment van 2014!

 

Lees ook:Koninklijk Bloemenmozaïek
Lees ook:Groepsuitje organiseren? Groepsidee in de Keukenhof te Lisse helpt
Lees ook:Keukenhof, de bloemententoonstelling met name voor kinderen
Lees ook:Gouden Eeuw floreert in Keukenhof 2016
Lees ook:Prachtig paasweekend zorgt voor enorme drukte op de wegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>