Open Dag naaktrecreatie

Ongeveer 1,9 miljoen Nederlanders zou graag in de blote billen recreëren, zo blijkt uit een recent onderzoek van Motivaction. Op het naaktstrand, in de achtertuin, op een van de vele naturistenterreinen die ons land rijk is, of op vakantie in het buitenland ontspannen zij in een natuurlijke omgeving en genieten van het gevoel van vrijheid.

 

Heb jij altijd al eens ongegeneerd willen gluren op een locatie voor naaktrecreatie? Vanaf zondag 1 juni kan dat zelfs met de kleren aan tijdens de Open Dag Naaktrecreatie Open & Bloot. Dan zetten naturistenterreinen en naturistencampings hun deuren weer open tijdens de Open Dag Naaktrecreatie. Thema is Open & Bloot. De open dag is een initiatief van Nederlandse Federatie Naturisten (NFN). De vereniging probeert daarmee nieuwe leden te werven. NFN heeft nu rond de 58.000 leden. Dat zouden volgens NFN veel meer kunnen zijn, aangezien er veel interesse is voor naakt zwemmen en zonnen.

De meeste campings en terreinen openen dan hun deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Bloot is op deze dag natuurlijk mogelijk, maar zeker niet verplicht.

Op de website wwwVrijgaard.com is alles te vinden over de Open Dag Naaktrecreatie

Lees ook:Naturist? Bezoek “Naturisme Totaal” in Utrecht
Lees ook:Bloot in de kerk gaat niet door!
Lees ook:Landelijke open dag asielzoekerscentra op 24 september
Lees ook:Fietsers willen externe airbags op auto’s
Lees ook:Goed nieuws voor leden Efstedentocht-vereniging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>