Clockaid introduceert geheugenklok

imageClockaid brengt de (digitale) opvolger van de kalenderklok voor mensen met geheugenproblemen. Clockaid geheugenklok biedt helder zicht op de tijd, dag, dag-deel, datum en het weer.

 

 

 

De geheugenklok helpt ook bij het onthouden van allerlei dagelijkse routinehandelingen zoals medicijn-inname, huishoudelijk werk, maar ook bezoekafspraken, of wanneer de TV aangezet moet worden voor een favoriet programma. Alles wat onthouden moet worden, kan in de CLOCKAID geheugenklok worden ingevoerd. Direct op de tablet of op afstand, vanaf elke computer, tablet of smartphone. Op het ingestelde tijdstip verschijnt een ‘alert’, visueel op het scherm, indien gewenst aangevuld met een geluidsignaal.

Het gebruik van de klok is erg eenvoudig. Clockaid is er bij de ontwikkeling van uitgegaan dat de (oudere) gebruiker niets zelf hoeft te bedienen en dat de opzet en ‘agenda’ door familie en/of mantelzorger worden verzorgd.

Clockaid draagt bij aan een goed dagritme, voorkomt teleurstellingen van gemiste afspraken. Clockaid helpt om langer zelfstandig te kunnen functioneren.

Clockaid biedt een complete klok-op-tablet aan en voor de verzorger een mobiele applicatie. Clockaid is leverbaar voor Android en Apple iOS.

Lees ook:Zomertijd aankomend weekend!
Lees ook:Wintertijd nabij…….
Lees ook:Vergeet de zomertijd niet!
Lees ook:Eerste Hulp Bij Onthouden-Box
Lees ook:Let op de klok vanavond: wintertijd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>