Voetbal de sleutel tot een uitstekende relatie!

Uit een onderzoek is gebleken dat samen naar voetbal kijken een boost zou geven aan je relatie. Als je ‘t daarvan moet hebben……Zowel mannen als vrouwen geloven dat er minder ruzies zouden zijn als de vrouw meer over voetbal weet.

Nou weet ik zeker dat ik hier thuis iemand vreselijk gelukkig zou maken als ik over die onzin zou meepraten, maar kom op zeg, gun iedereen z’n hobby! Zo zijn we niet getrouwd!

 

64 procent van de Britse mannen denkt dat ze meer tijd met hun vriendin zouden doorbrengen als ze voetbal zou appreciëren. Zelfs één op de drie vrouwen gelooft dat een betere kennis van het spel zou zorgen voor meer qualitytime met hun partner. Dat blijkt uit een rondvraag van Indesit, een fabrikant van huishoudelijke apparaten.

Volgens één op de vier mannen zouden ze ook veel minder ruzie maken als hun vrouw meer wist over voetbal. De helft van de vrouwen wil dan ook graag meer over de sport weten, maar slechts 17 procent slaagt daar ook daadwerkelijk in (houwen zo….!)

Hetzelfde aantal vrouwen gaf toe dat ze zich vaak uitgesloten voelen, omdat ze niets van de sport begrijpen. 62 procent van de mannen geeft dan ook aan dat ze hun vriendin vaker zouden meenemen naar feestjes met hun vrienden, als ze over voetbal zou kunnen meepraten.

Het is zelfs zo erg dat de helft van de ondervraagde mannen meer zouden helpen in het huishouden als hun vrouw minder zou zeuren over zijn voetbalobsessie.

Lees ook:Voetbal de sleutel tot een uitstekende relatie!
Lees ook:KPN Mobiel TV deelt bij de pashokjes in de Bijenkorf mobiele telefoons uit
Lees ook:Vrouwen blijken mannen toch niet zo goed te kennen
Lees ook:Is een te dikke partner leuk?
Lees ook:Bloeddruk meten van filerijders langs de A2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>