Help mee op de Natuurwerkdag

Even de handen uit de mouwen steken aanstaande zaterdag 1 november 2014. Frisse lucht, je ontmoet weer nieuwe mensen en je helpt de natuur. Jong en oud

 

Ook dit jaar doet Natuurmonumenten weer mee! Op meer dan 400 locaties in Nederland krijgt de natuur die dag een ’opknapbeurt’. De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld bomen zagen, houtwallen afzetten, boompjes trekken en wilgen knotten. Help je mee?

Meer informatie over aanmelding en de locaties van de Natuurwerkdag vind je op www.natuurwerkdag.nl. Op deze website staat een interactieve kaart zodat je kunt terug vinden waar de gebieden precies liggen.

Wil je werken in een gebied van Natuurmonumenten? Typ dan op www.natuurwerkdag.nl/meedoen in het ‘trefwoord’: Natuurmonumenten in en je ziet alle locaties op een rij.
De Natuurwerkdag wordt georganiseerd door Landschapsbeheer Nederland in samenwerking met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, De12Landschappen en Scouting Nederland en wordt ondersteund door IVN Vereniging voor natuur- en milieueducatie, Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN), ANWB, A Rocha en KNNV vereniging voor veldbiologie.
De Natuurwerkdag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

 

Lees ook:Prachtige vakantiehuisjes van de provinciale Landschappen
Lees ook:IKEA begint weer met de ‘kerstboom voor één piek-actie’
Lees ook:Fietsroutes waarbij u langs elektrische oplaadpunten komt
Lees ook:Natuurbegraafplaatsen door heel Nederland
Lees ook:Eerste kievitsei gevonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>