Herfstachtige dagen met veel storm op komst

Loop vanmiddag even een rondje om je huis of door de tuin om te kijken of alles tegen een stootje kan, want er is storm op komst. Zou zonde zijn als je mooie tuinstoelen morgenmiddag door de tuin vliegen…..

Denk je: hm, dat valt nog wel mee morgenochtend, in de middag ben je blij dat je naar me geluisterd hebt. In de avond gaat het overal hard waaien. In het binnenland wordt de wind krachtig, maar aan de westkust wordt gesproken van een harde en stormachtige wind.

 

Op Texel, Vlieland en Terschelling wordt de meest heftige wind verwacht en wordt gesproken over stormkracht. Daar kunnen windstoten van maximaal 95 kilometer per uur voorkomen!

Woensdag is het ronduit herfstachtig. In het binnenland waait het (vrij) krachtig en aan zee krachtig tot hard vanuit het zuidwesten. Bij deze al stevige wind komen ook (zware) windstoten voor. Tegen de avond draait de wind naar het westen en in het noordwesten kan het stormachtig waaien.

Lees ook:Weersverwachting: storm en zware windstoten op komst
Lees ook:Weggebruikers opgepast: KNMI waarschuwt voor extreem weer
Lees ook:Let op: westerstorm op komst!
Lees ook:Pas op voor zware windstoten!
Lees ook:Daar komt het voorjaar aan! Volgend weekend 20 graden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>