Nederland Museumland…. dé gids voor cultuurliefhebbers

AfbeeldingMusea zijn hot! Nederlandse musea hebben vorig jaar 23,2 miljoen bezoekers over de vloer gehad, een toename van dertien procent ten opzichte van 2012. Speciaal voor alle cultuurliefhebbers verschijnt in februari 2015 de geheel herziene editie van Nederland Museumland.

Nederland Museumland is het enige complete overzicht van alle musea in Nederland en is daarmee dé gids voor cultuurliefhebbers. Of je nu geïnteresseerd bent in kunst, natuur, archeologie of speelgoed, deze gids wijst je de weg naar bijzondere verzamelingen en collecties in het hele land.

Nederland kent namelijk ruim duizend musea, oudheidkamers, kastelen, dierentuinen en hortussen. De 21e editie van Nederland Museumland is een compleet naslagwerk, gemaakt in samenwerking met de Nederlandse Museumvereniging. Sneller en handzamer dan een zoektocht op internet.

Nederland Museumland

ISBN: 9789021558318

Prijs: € 16,99

Verschijnt: begin februari 2015

Kosmos Uitgevers

Lees ook:Nederland Museumland
Lees ook:Dé gids voor museumliefhebbers!
Lees ook:Dé gids voor museumliefhebbers is uit!
Lees ook:Vakantietips in de Achterhoek nu in nieuwe gids
Lees ook:Museumweekend trekt 900.000 bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>