Nissan Note in het najaar

Er is een nieuwe Nissan Note in aantocht voor Europa. Buiten ons continent is de auto al even beschikbaar, maar voor onze contreien komt er dit najaar een aangepaste versie met zuinigere motoren. De nieuwe Note is wederom een compacte MPV, een segment dat Nissan met het huidige model ruim zeven jaar geleden gestalte gaf. Qua design is de nieuwe Note een evolutie. Het model bleef herkenbaar maar de voorruit staat steiler, de raampartijen ademen meer dynamiek en de overhangen zijn korter. Kortom: de Note wordt een stuk sportiever, zonder zijn praktische kanten te verwaarlozen. Hij heeft een verschuifbare achterbank en vele handige opbergmogelijkheden. Er komen twee driecilinder 1.2 benzinemotoren met 80 en 98 pk en een 1.5 diesel met 90 pk. De auto is er met tal van veiligheidssnufjes zoals een camera waarmee je een blik rond de hele auto krijgt, waarschuwing voor de dode hoek en voor bewegende objecten. Vanafprijzen zijn er helaas nog niet.

Lees ook:Einde tijdperk Yellow Cabs
Lees ook:Nissan haakt in op de economische crisis
Lees ook:Renault doet het goed bij senioren
Lees ook:Er rijden straks een miljard auto’s rond
Lees ook:ANWB zoekt herinneringen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nissan Note in het najaar

  1. Valerie Vreesman

    Mooie auto, heeft inderdaad kenmerken van de oude Note, maar vindt deze er mooier uit zien! Ik ben benieuwd naar de prijzen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>