Al eens aan handlezen gedacht?

image004Wil je een goed boek lezen? Een wijsheidsboek vol interessante informatie die exact op jou en je leven is toegesneden? Ellen Duim beveelt van harte je handen aan. Die zijn namelijk Het Boek van Jouw Leven. Alles wat je wilt weten over werk, relaties, kwaliteiten en blokkades staat daarin beschreven. Nieuwsgierig geworden? Het handleesboek leert je lezen op speelse en vooral praktische wijze. Handen liegen niet. De duidelijk aanwezige schrijflijnen van auteur en handlezeres Duim zijn daar een mooi bewijs van. Nu is het niet zo dat je lot al vaststaat in je handen, dat voert te ver. Maar als spiegels van je lichaam en ziel weten ze wel veel. Vaak ook zaken die je zelf vergeten bent of nog niet hebt ontdekt. Handlezen is beslist geen ‘kermiskunstje’ of voorbehouden aan paranormaal begaafde mensen, maar iets wat iedereen kan leren. En met Duims uitgebreide doeboek vol praktijktips, (voor)beelden, oefeningen en de nodige achtergrondinformatie kun je meteen aan de slag.Natuurlijk gaat Het handleesboek in op de betekenis van de levenslijn – die overigens niets zegt over hoe oud je zult worden. Maar handlezen is zoveel meer dan alleen het duiden van lijnen. Ook de vorm, kleur en souplesse van de hand is van belang. En zelfs vingerknokkels en nagelriemen zijn veelzeggend, evenals de lengte en stand van de vingers. Zo nemen mensen met gekromde pinken het vaak niet zo nauw met de waarheid … Verrassend, handig om te weten en razend interessant, ook voor sceptici. Want Duim demonstreert dat je echt van alles kunt afleiden uit handen. Mits je weet waar je op moet letten en heel vaak oefent. Ze wenst je dan ook veel leesplezier!

Ellen Duim geeft al 18 jaar consulten, workshops, bedrijfssessies en verzorgt een opleiding tot handleeskundige. Haar missie is via de handen inzicht te geven, zodat mensen zich (weer) met zichzelf kunnen verbinden en zich bewust worden van hun talenten, mogelijkheden, valkuilen en verlangens.

Het handleesboek
Ellen Duim
Gebonden, 176 pagina’s

ISBN 9789020209648
Prijs € 19,95

ISBN e-book: 9789020209655 (€ 9,99)

Lees ook:Een geweldig boek met huishoudklassiekers!
Lees ook:Handschoentjes voor de iPod
Lees ook:Deze donderdag verschijnt Het verzameld werk van Anne Frank
Lees ook:Grootmoeders tips: terug naar de bron
Lees ook:Als je leest geniet je meer van het leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>