Jenever Festival 2013….. jenever is in!

Dit weekend, op 16 en 17 maart 2013 organiseren de Nederlandse distillateurs de vierde editie van het JeneverFestival. Met het thema ‘Ontdek de verschillende gezichten van Jenever’ richt het programma zich zowel op genieters van jenever, whisky en andere kwaliteitsdranken als op liefhebbers van smaakvolle cocktails.

Twee dagen lang proef je in de Posthoornkerk de lekkerste jenevers van jong tot stokoud. En wat zo fijn is: de Posthoornkerk is op loopafstand van het Centraal Station!! Dussss…..

Het JeneverFestival is toegankelijk voor particulieren en professionals vanaf 18 jaar. De openingstijden zijn op zaterdag 16 maart van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur en op zondag 17 maart van 13.00 tot 17.00 uur. De entreekaarten à €17,50 zijn te koop via www.jeneverfestival.nl. Voor workshops en masterclasses geldt een toeslag.

Lees ook:Utrechtse Staffhorst Jenever is terug van weggeweest
Lees ook:Tijdens ‘Proef de Stad’ staat proeven centraal
Lees ook:De Huishoudbeurs, het gezelligste dagje uit
Lees ook:Hoor de wind waait door de bomen………..
Lees ook:Cinemini: films en spel voor de allerkleinsten in EYE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>