De restaurantweek: eet, drink en geniet

Waarom zou je jezelf met dit mooie weer niet eens lux trakteren op een etentje buiten de deur. Lekker even helemaal niets en genieten op een terrasje. Deze week is je kans, want van 23 augustus tot en met 4 september vindt de  Restaurant Week plaats met culinaire hoogstandjes in de beste restaurants en speciale kortingsprijzen.

 

 

Dit culinaire evenement, dat tweemaal per jaar georganiseerd wordt, biedt je een hoogstaand driegangendiner voor 27,50 euro  (22,50 euro voor een lunch) in één van de deelnemende restaurants. Ook restaurants met een Michelin doen mee aan het event. De tarieven bij één van de door Michelin bekroonde restaurants kost echter 10 euro meer dan bij overige gelegenheden. Iets voor de fijnproevers misschien?

Reserveren kan alleen via www.restaurantweek.nl en je ziet onmiddellijk of er nog plaats is in het betreffende restaurant.

Bon appetit!

Lees ook:De Restaurant Week van 1 t/m 10 maart
Lees ook:Restaurant Week van 14 t/m 20 maart 2011
Lees ook:Nieuwe Restaurant Week is van 5 t/m 11 maart
Lees ook:De Nationale Restaurantweek 2014 begint
Lees ook:Genieten van culinaire hoogstandjes in de beste restaurants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>