Drie gloednieuwe spellen voor de hele familie

image004Ter ere van het 30-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen is er een te gek muziek-, dans- en doe spel uitgebracht. Met negen spellen! Incl. DVD met 30 originele Kinderen voor Kinderen liedjes, videoclips en dansinstructies, en 60 kaartjes voor het memo-, alfabet- en geheugentrainerspel. Voor 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar. Verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys, Toys2Play en Blokker. Prijs: € 14.95.

Errug leuk! Een aanrader! Mijn kleindochter van vijf jaar heeft vanmiddag ademloos de instructies van het dansen opgevolgd en zo trots als een pauw liet ze me zien dat ze nu net zo kon dansen als de “kinderen voor kinderen” kinderen!

Popstars

DVD-bordspel, gebaseerd op het populaire tv-programma op SBS 6. Met een uniek 3-Dimensionaal spelbord!
Met leuke en muziekopdrachten, waarbij je door de vakjury en het publiek wordt beoordeeld op je verschillende kwaliteiten. Inclusief karaoke-DVD met 12 originele Popstars liedjes. Voor 2 tot 6 spelers, vanaf 8 jaar. Speelduur: ongeveer 45 minuten. Verkrijgbaar bij Bart Smit, Intertoys, Toys2Play en Blokker. Prijs: € 24.95.

Play like a Champion

Bordspel, op basis van de bekende TV-quiz met Jack van Gelder. Weet jij de meeste vragen te beantwoorden over het EK en WK, de Eredivise, de Eerste Divisie, het Nederlands elftal en de Europa Cup?

Inhoud: luxe speelbord, vier speelfiguren, luxe vraag- en antwoordkaarten met meer dan 1.200 unieke voetbalvragen, rode en gele kaarten en spelregels. Voor 2-4 spelers of teams, vanaf 8 jaar. Verkrijgbaar bij alle speelgoedhandels en V&D. Prijs: Prijs: € 19.95.

Kortom, drie geweldige spellen om te geven met kerst.

Lees ook:Blokker actie: goedkope NS-dagkaarten
Lees ook:Voordelig op reis met Blokker
Lees ook:Moeder Bart Brandjes (TVOH) overleden
Lees ook:“Vriendjes voor altijd” jubileumeditie ter gelegenheid van 35 jaar Sesamstraat
Lees ook:Douwe Egberts gaat alle cadeauwinkels en cafés sluiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>