Toch nog even een vraagje over het Koningslied (…met clip!)

Schermafbeelding 2013-04-23 om 23.40.55Goed, ik heb alle heisa rond het Koningslied heus wel meegekregen. Dit in tegenstelling tot Mart Smeets die maandagavond bij DWDD aan tafel met droge ogen beweerde dat het allemaal langs hem heen gegaan was en dat hij vlak voor de uitzending pas voor het eerste hoorde over het hele gebeuren (*). De clip bij het veelbesproken nummer had ik echter tot gisteravond nog niet gezien. Nou ben ik echt wel redelijk op de hoogte van de Nederlandse muziekwereld, maar ik zag toch echt een aantal mensen langskomen die me niet eens bekend voor kwamen. En om meteen maar even aan alle vooroordelen een eind te maken: dan heb ik het niet eens (alleen) over de rappers, want Gers Pardoel, Lange Frans en Ali B had ik heus wel herkend, toch best een aardige score, 3 van de 4. Maar bij de ‘zingende’ mensen kwamen er een paar voorbij die ik echt niet zo 1-2-3 bij naam zou kunnen noemen. Is er iemand die alle zangers en zangeressen in de onderstaande clip herkent? Noem de namen bij de reacties onder dit bericht.

Als je je gegevens achterlaat, maak je ook nog kans op een leuke prijs!

(*) nog even over Smeets: zou hij het echt allemaal gemist hebben (zou ik een dikke schande vinden) of zou hij het gewoon beter vinden voor zijn imago als hij ‘dit geneuzel voor de massa’ niet meegekregen zou hebben (…zou ik misschien nog wel irritanter vinden…).

Lees ook:Verhaal halen – the best of Mart Smeets
Lees ook:Filmpje: magnetische klei ‘verorbert’ metaal…
Lees ook:Mart Smeets wil nog lang niet met pensioen
Lees ook:Mart Smeets met pensioen?
Lees ook:Zij overleden in 2013…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toch nog even een vraagje over het Koningslied (…met clip!)

  1. janneke

    tja, ik ben ook heel benieuwd wie dit is….?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>