Supermarkten beginnen deze week opnieuw met prijzencampagnes

De supermarkten gaan weer knallen met lage prijzen en aanbiedingen. Het vakantiegeld is op, we moeten weer extra op de kleintjes letten, dus dat komt goed uit. Hamsters die weer rond rennen, twee voor de prijs van één,  het kan niet gek genoeg. Kom maar op, we zijn er klaar voor…….


Bij Albert Heijn beginnen de Hamsterweken, drie weken lang. We krijgen dan bij de aankoop van een product een tweede gratis. De actie geldt elke week voor vijftig andere producten. Ook loopt bij Albert Heijn nog steeds de laagste-actieprijsgarantie. Als klanten bepaalde aanbiedingen tijdens de actieperiode in de folder van een andere supermarkt goedkoper aantreffen, krijgen ze op vertoon van de papieren folder van de andere supermarkt het aankoopbedrag terug en een gratis appeltaartje.

C1000 komt net als begin 2009 met honderd aanbiedingen voor één euro. Het gaat onder meer om Calvé pindakaas, Unox-soep, croissants en eieren.

Concurrent Jumbo biedt ook extra ‘inkoopvoordeel’ en Super de Boer blaast zijn Toeterweken nieuw leven in. De ruim driehonderd vestigingen bieden dan gedurende drie weken vijftig producten aan voor ,,afgeronde prijzen”. Die producten zijn dan voor hele of halve euro’s te koop.

Vooral gezinnen en ouderen kopen naar verhouding veel producten die in de aanbieding zijn. Alleenstaanden maken er minder gebruik van.

Lees ook:Albert Heijn introduceert binnenkort nieuwe Bonuskaart
Lees ook:Superscanner: online supermarkten op prijs vergelijken
Lees ook:‘Kerst lukt’ bijna ‘Kerstmis’ door foutje Albert Heijn
Lees ook:Albert Heijn stopt met Euro Shopper producten
Lees ook:Hup Holland-hamsters van AH zijn gevaarlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>