Bewegen is de beste “anti-verouderingspil”

Nederland is aan het “verzilveren”, mooi woord….. Meer dan één derde van alle Nederlanders is momenteel boven de 50 jaar. Elke twee minuten komt er een 50-plusser bij en dat is goed nieuws, want we blijken fitter dan ooit!

Dat komt niet in de laatste plaats doordat bijna de helft van de 50-plussers aan sport doet. Sporten verkleint het risico op het krijgen van hart- en vaatziekten, vermindert eventuele stress en verstevigt de botten. Bovendien heeft sporten ook een positief effect op zowel uiterlijk als humeur! En mocht de sporter onverhoopt toch iets oplopen, dan herstelt hij bovendien veel vlotter door het voordeel van een betere basisconditie. Kortom: bewegen is de effectiefste ‘anti-verouderingspil’ die ooit is uitgevonden!

Om die reden heeft HealthCity de eerste Nationale Bewegingstest voor senioren ontwikkeld.
Met behulp van speciaal ontwikkelde trainingsschema’s voor 50-plussers, 6 individuele trainingen, speciale begeleiding en online trainingsevaluaties kunnen 50-plussers ervaren welke voordelen bewegen hen fysiek en mentaal biedt. Deelname aan de test duurt twee weken en is geheel vrijblijvend.

Je kunt je aanmelden voor de Nationale HealthCity Bewegingstest via www.healthcity.nl. Deelnemen aan de test kan nog tot 29 april a.s.

Lees ook:Vegeteren in je stoel en toch gezond blijven met een pil
Lees ook:Ouderen weten te weinig over sporten
Lees ook:Je beweegdate vind je op beweegmaatje.nl
Lees ook:Je sportieve verleden bepaalt de sterkte van je botten nu!
Lees ook:Opvliegers tijdens overgang niet beïnvloedt door bewegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>