Een koortslip: er is iets aan te doen!

Het verdient niet bepaald een schoonheidsprijs, een koortslip. Een akelig plekje dat jeukt, brandt en pijn doet. Het plekje wordt dik en rood en er komen kleine blaasjes op. Na een of twee dagen worden die blaasjes korstjes en dan zie je er helemaal niet meer uit! Na een week is er weer reden opgelucht adem te halen, want dan is het ergste achter de rug. Acht op de tien volwassenen krijgt te maken met koortsblaasjes, stress is één van de voornaamste oorzaken. Nu hoorde ik laatst dat er iets aan de doen is en dat je het kunt camoufleren met Hansaplast SOS Herpes Patch.

Je brengt de doorschijnende SOS Herpes Patch discreet op de lip aan en het verzacht meteen het prikkende en brandende gevoel. Daarnaast verbergt het je koortsblaasje, je kunt er ook probleemloos lippenstift over aanbrengen. Het versnelt eveneens het genezingsproces. En dankzij de hydrocolloïde technologie wordt de vorming van lelijke korstjes vermeden.

80 procent van de volwassen bevolking draagt het herpesvirus in latente vorm. Bij mensen ouder dan 30 jaar is dit zelfs 9 op 10. Veel personen zijn drager zonder het te beseffen. Maar eenmaal geïnfecteerd kan je voor de rest van je leven regelmatig opstoten van koortsblaasjes ervaren. De meest voorkomende oorzaken zijn vermoeidheid, de zon, koude, stress, koorts, verkoudheid of griep of hormonale veranderingen.

Lees ook:Patch geeft verlichting bij migraine
Lees ook:Laatste Britse veteraan van de Eerste Wereldoorlog overleden
Lees ook:Vervallen cosmetica betekent een gevaar voor je gezondheid
Lees ook:Een koortslip, ontsierend en pijnlijk
Lees ook:Mindfulness is meer genieten en bewuster leven

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een koortslip: er is iets aan te doen!

  1. Rene

    Camoufleren is een optie, voorkomen of snel laten genezen is een betere optie. Sinds deze week is Virulite Lichttherapie geintroduceerd in Nederland. Dit handzame lampje straalt infrarood licht uit dat een imuunreactie stimuleert waardoor de koortslip niet doorbreekt en als er toch al blaasjes zijn gevormd de koortslip sneller laat genezen. De effectiviteit is klinisch aangetoond door middel van gepubliceerde wetenschappelijke studies. Er is zelfs een vergelijking gedaan met Zovirax. Virulite liet een doorgebroken koortslip 50% sneller genezen dan Zovirax. Studies zijn een mooi gegeven, maar jij bent geen studie. Om de hoge werkzaamheid te benadrukken wordt de Virulite geleverd met een 180-dagen-tevredenheidsgarantie.

    De prijs bedraagt 59,00 incl. verzendkosten. Meer informatie kan je vinden op http://www.virulite.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>