I Love Health van Daisy Oppelaar It’s all about food, sport, health and more!

Daisy Oppelaar was nog werkzaam in de pr-wereld toen ze haar blog www.ilovehealth.nl startte om haar passie voor gezondheid, sporten en gezond eten te delen. Door haar toegankelijke en directe stijl werd haar blog een mega-succes. Gisteren lanceerde Daisy haar eerste boek I love health waarin ze tips geeft voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken.

Een healthy life is volgens Daisy een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan beginnen met gezond leven en met I Love Healthwordt dat nog makkelijker.
 

In I love health deelt Daisy haar favoriete recepten, haar work-out-schema’s én haar passie voor hardlopen en yoga. Daarnaast staat het boek vol met handige tips en verschillende top-tienlijstjes (zoals de top 10 voor een strakke buik en de 10 voordelen van hardlopen) waar Daisy om bekend staat.

Lees ook:Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari
Lees ook:Ouderen voeding: Voed het lichaam, de geest en de ziel
Lees ook:Bezoek de Nationale Gezondheidsbeurs….een gezond dagje uit!
Lees ook:Biografie Rod Stewart in aantocht
Lees ook:Zondag 30 mei is de Dag van de Passie! 50plus doet mee en mag gratis weggeven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>