Eten tegen kanker: over de rol van voeding bij het ontstaan van kanker

Dat roken kanker kan veroorzaken weet iedereen. Maar dat een derde van alle kankergevallen rechtstreeks is terug te leiden naar een verkeerd en overvloedig eetpatroon, is veel minder bekend. InEten tegen kanker beschrijven dr. Richard Béliveau en dr. Denis Gingras op vernieuwende wijze de oorzaken van kanker én het tegengif. Hun motto: verander je eetpatroon en de kans dat je zonder ziektes oud wordt, neemt aanmerkelijk toe.

 

 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds meer op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en tegengaan van kanker. ‘Zomaar’ gezond leven is niet voldoende. Heel gericht bepaalde producten wel of niet consumeren helpt wel.

Kleine bosvruchten hebben bijvoorbeeld sterk kankerwerende eigenschappen, net als knoflook, soja, groene thee, pure chocola en vette vis. Eten tegen kanker is een everseller die al meer dan 20.000 keer over de toonbank ging. Het boek is nu volledig herzien en bevat heel veel nieuwe inzichten en wetenschappelijke feiten over kanker en voeding. Praktisch, informatief en toegankelijk.

Lees ook:Knoflook… het gezonde snoepje
Lees ook:Overgewicht werkt kanker in de hand
Lees ook:Groene thee is efficiënter dan andere soorten thee
Lees ook:Vers, groen en gezond: de knoflookstengel (recepten)
Lees ook:Verleng je leven, eet minder suiker en proteïne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>