De grootste handwerkbeurs van Nederland is in Zwolle!

Tijdens de 11e Zwolle-editie kunt je wederom genieten van vele stands op het gebied van verschillende handwerk- en textieltechnieken zoals borduren, breien, patchwork en quilten, vilt, naai- en borduurmachines, hardanger, kantklossen, kralen en veel meer. Verder zijn er diverse activiteiten zoals vele workshops en demonstraties.
Kijkt u op de pagina ‘Wat is er te doen?’ voor meer informatie.

De Handwerkbeurs in Zwolle vindt plaats van 13 t/m 16 februari in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs is op 13, 14 en 15 februari geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op 16 februari is dit van 10.00 – 16.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Handwerkbeurs vanaf  € 6,00.

Lees ook:Verhalen vertellen op textiel evenement
Lees ook:Bezoek het IJsbeeldenfestival Zwolle
Lees ook:Maritiem festival in het Zuiderzeemuseum… sterke zeemansverhalen, shanty’s en gerookte vis
Lees ook:50-plussers halen veel korting bij honderden ondernemers
Lees ook:Kaarten voor de Huishoudbeurs koop je bij Blokker…. met korting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>