Zitten we nog te wachten op Boer zoekt vrouw?

Ik in ieder geval niet meer. Iedere week opnieuw heb ik me verbaasd over het feit hoe je verliefd kunt worden op iemand terwijl er andere belanghebbenden en een cameraploeg dagen lang met je mee lopen. Veel kandidaten die meedoen lijken het als avontuurtje te zien. Neem Ronella. Pakt haar kans, nog 2 kandidaten te gaan, gooit haar charmes in de stijd, boer Frans trapt erin (welke boer niet…) deelt een ferme zoen uit en vervolgens houdt ze er een leuk reisje aan over, want boer Frans kiest voor haar. Flauw kinderspel. Dan vindt de Telegraaf het nodig gisteren te melden wat jij al dacht:

Ronella heeft "haar krullenbol" verlaten, maar: "boer Frans heeft een topweek gehad"…

Kandidaten als Gerard en zijn vrouwen mogen terugkomen. De leukste uit deze serie. De roddels in Landerd gaan dat ze nog steeds samen zijn. Afgelopen week zijn ze gespot terwijl ze, inclusief alle kinderen, genoten van het zonnetje op een terras in Kaatsheuvel. 

Vanavond maken de kandidaten kennis met hun schoonfamilie.  Ik ga zappen denk ik en ben alleen geïnteresseerd in de schoonfamilie van Gerard oftewel Gradje zoals hij in het Brabantse land wordt genoemd.

Lees ook:Boer zoekt vrouw gaat de grens over
Lees ook:Boer (zoekt vrouw) laat zich niet dwingen
Lees ook:Boer Frans is eindelijk onder de pannen
Lees ook:Boer Jan (zocht vrouw) vindt boerenkool belangrijker dan de vrouwen
Lees ook:“Boer zoekt vrouw”….. leve de boerenliefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>