Schokkend: verlamd, met dank aan je gehaaste medemens

De politie van Connecticut heeft schokkende beelden vrijgegeven van een aanrijding en het daaropvolgende vluchtmisdrijf. Ze hoopt zo de chauffeur te vinden die op 30 mei de 78-jarige Angel Arce Torres aanreed. Met de beelden wil de politie ook de apathie van de omstaanders aantonen, die nauwelijks naar het slachtoffer omkeken.

Op de video is te zien hoe de 78-jarige Torres de straat oversteekt. Een eerste auto kan hij nog ontwijken, maar de volgende auto schept hem omhoog waarna het slachtoffer bewusteloos in het midden van de weg blijft liggen. De chauffeur gaat er meteen vandoor, terwijl de voetgangers naast de weg en het verkeer op de weg Torres nauwelijks aandacht schenken. De arme man werd uiteindelijk toch naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is verlamd en verkeert nog steeds in levensgevaar.

Lees ook:Kijk eens, parkeren zonder handjes…
Lees ook:Agent kijkt toe terwijl 78-jarige chauffeur verdrinkt (filmpje)
Lees ook:Moeder en kind laten omvergeduwde bejaarde aan lot over
Lees ook:Oma verraadt “sex on the beach”
Lees ook:Haarlemse bejaarde zwaargewond na roofoverval

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>