“Zeg ‘ns Aaa” zegt binnenkort ook “B”

Vanaf zaterdag 7 maart kun je de legendarische woorden van Mien Dobbelsteen, “met de assistente van dokter Van der Ploeeeeeg!” weer wekelijks horen op televisie bij RTL 4. Het wordt bijna een trend om oude series opnieuw te lanceren! Wat gaan de families Dobbelsteen en Van der Ploeg anno 2009 ons brengen. Gaan we weer, net als vroeger met onze hele familie rondom de buis zitten kijken……? 

Zeg ‘ns Aaa was de langstlopende komedie op de Nederlandse televisie van 1981 tot 1993. En nu terug met dertien gloednieuwe afleveringen waarbij de tijd in huize Van der Ploeg vanzelfsprekend niet heeft stil gestaan.Mien Dobbelsteen is als spil van het verhaal natuurlijk nog steeds de huishoudster met het hart op de tong en de assistente van dokter van der Ploeg. Gert-Jan van der Ploeg heeft de artsenpraktijk van zijn moeder Lydie van der Ploeg overgenomen en heeft samen met zijn vriendin Wiep het ouderlijk huis betrokken. Dokter Lydie en haar echtgenoot Hans Lansberg zijn inmiddels met pensioen en vertrokken naar hun tweede huis in Frankrijk. Koos Dobbelsteen is daar veel als hun steun en toeverlaat, als klusser, tuinman en manusje van alles.

Lees ook:Carry Tefsen (75) krijgt rol in musical Billy Elliot
Lees ook:Jonge dokter? Meer medicijnen!
Lees ook:Huisarts die zondigt goed voor zondaars
Lees ook:Man bewaart dode vrouw 12 jaar in doos…
Lees ook:Ook speurhond vindt Natalee Holloway niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>