Soap-topper: Toppers op weg naar Moskou

Ja echt, ook hier komt een soap over, aanstaande donderdag begint de ellende met de oer-Hollandse goden van de gezelligheid. In acht afleveringen volgens we de Toppers René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon die zich klaarstomen voor hun grote Russische avontuur. Ook kun je zien (heel spannend…) hoe Van der Boom thuis op zoek is naar zijn sleutels en hoe Froger ontbijt van eieren en spek bakt voor zijn kinderen.

Om Moskou te verpletteren met hun optreden is het van groot belang dat ze goed zijn voorbereid en uiteraard opvallen. Alle voorbereidingen zijn te  volgen zoals de vergaderingen, repetities, het instuderen van de act, het creatieve proces van de kleding en hun promotieactiviteiten in binnen- en buitenland.In de eerste aflevering op donderdag 19 maart komt Jeroen van der Boom voor het eerst in actie als Topper tijdens de officiële fotoshoot voor de pers. Daarnaast gaan René en Jeroen op ziekenbezoek bij Gordon in het AMC.

De Toppers Op weg naar Moskou, Nederland 1, 22.20 uur…. Let your Light Shine!

Lees ook:Toppers bereiden zich voor op Moskou
Lees ook:Extra concert Toppers
Lees ook:Kaartverkoop Toppers van start!
Lees ook:De Toppers gaan gewoon door
Lees ook:Winnen we met Shine het songfestival?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>