Hoe de citytrip voor de boeren uit “boer zoekt vrouw” verliep…

Zo, de eerste nacht voor de boeren met hun mogelijk nieuwe boerin zit erop. En wij mogen gissen wat er allemaal gebeurd is. Alhoewel…..In Riga wilden Peter en Hanneke de lokale drank balzam eens proeven en dat viel redelijk verkeerd bij Hanneke! Na het nuttigen van drie glazen kon ze nauwelijks nog op haar benen staan. De romantische citytrip viel voor Peter een beetje in het water. 

Jos en Dycke leken in Porto nog verliefder dan vorige week en vertelden elkaar op een volwassen en ontroerende wijze hoe verliefd en gelukkig ze met elkaar zijn. Dan loopt Neeltje  in Belfast wel heel hard van stapel door aan Wietse te vertellen dat ze wel héél graag bij hem in te willen trekken, waar zelfs de terughoudende Wietse best een beetje van schrok. “Neeltje zei dat we over twee weken gaan samenwonen. Dat vind ik iets te enthousiast.”

Boer Hans is een twijfelaartje. Hij vindt zijn nieuwe geliefde Audrey te lief voor hem is (dat kan dus ook…). Een beetje meer weerstand en een ietwat brutaler gedrag zou hij prettiger vinden. Wim en Astrid gaan lekker. Ze zijn zichzelf en genieten van Stockholm en van elkaar.

Of de boeren echt hun grote liefde hebben gevonden, wordt volgende week duidelijk…

Lees ook:“Boer zoekt vrouw”… eind goed, al goed!
Lees ook:Boeren “boer zoekt vrouw” ontmoetten familie
Lees ook:De boeren van “Boer zoekt vrouw” zijn eruit!
Lees ook:Verliefdheid groot bij “Boer zoekt vrouw”
Lees ook:“Boer zoekt vrouw”, 11 nieuwe boeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>